Busleje - lej en bus

Få et tilbud på buskørsel!

Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe, hvis du vil leje en bus. Nettbuss kan hjælpe med buskørsel til dit arrangement - uanset hvor mange i er.

Du kan få et gratis tilbud på busleje via formularen længere nede på siden.

Få et tilbud på buskørsel!

Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe, hvis du vil leje en bus.

Du kan få et tilbud på buskørsel via formularen længere nede på siden.

 

Grøn samvittighed

Nettbuss er Danmarks første miljøcertificerede busselskab.


Komfort hele vejen

Med Nettbuss er du sikret kvalitet fra a til b - og tilbage igen.


Tryghed på rejsen

Eneste arbejdsmiljøcertificerede busselskab, og vi har erfarne chauffører.


Priser

Prisen kan variere meget, men er oftest konkurrencedygtig når i flere der rejser samlet.

  • Komfort hele vejen
  • Grøn samvittighed
  • Busser til dig
  • Priser

Med Nettbuss er du sikret en kvalitetsoplevelse fra a til b - og tilbage igen. Rejsen er en del af målet. Derfor er komforten altid i førersædet når du kører med Nettbuss. Gratis trådløst internet, gratis kaffe/te, dvd, køleskab og fadølsanlæg er bare nogle af de ting vi kan byde på i bussen - Læs om service i bussen. Vi har mange års erfaring i at levere buskørsel af højeste kvalitet. Nettbuss har lang erfaring med busleje, og er en af nordens største busselskaber. Det er din garanti for at vi leverer høj service og kvalitet, når du lejer bus hos os.

Danmarks første miljøcertificerede busselskab Så vi sørger altid for at passe på miljøet - uanset om du og kollegerne skal en tur på Bakken, på tysklandstur, hentes i lufthavnen eller måske med en VIP-bus til en konference. Vi kan altid finde en løsning der passer til netop jeres behov. Se bustyper her.

En bus til dit behov. Der findes mange bustyper - store, små, høje og lave. Nettbuss har bussen der passer jeres behov, når I skal leje en bus. Se mere om vores bustyper her »

Hvad koster det? Prisen på buskørsel kan variere meget, alt efter hvilken tur der er tale om. Ofte er bussen dog yderst konkurrencedygtig, hvis I fx er en gruppe der skal hentes i lufthavnen. Samtidig rejser I samlet, har bedre bagageplads - og kan nøjes med én samlet faktura.

Få et gratis tilbud på buskørsel

Du kan let, og uden forpligtelser, få et gratis tilbud på buskørsel. Beskriv turen, så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.

Få et gratis tilbud på buskørsel

Du kan let, og uden forpligtelser, få et gratis tilbud på buskørsel. Beskriv turen, så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.

Gratis tilbud
  1. Beskrivelse af turen
  2. Kontaktoplysninger